Over Reijngoud Veiligheid

Elk bedrijf heeft te maken Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Het merendeel van deze verplichtingen wordt via de Arbowet geregeld. Daarnaast worden er vanuit de omgevingsvergunning nadere eisen gesteld aan de externe veiligheid en aan de brandveiligheid van gebouwen.

Reijngoud Veiligheid is een gespecialiseerd milieu adviesbureau voor bedrijven in het MKB (midden- en klein bedrijf) segment. Wij zijn uw helpende hand bij veiligheidszaken en geven praktische ondersteuning in het spanningsveld tussen overheid en bedrijf. In samenwerking met u proberen wij creatieve oplossingen te zoeken om te komen tot een veilige/ en economisch verantwoorde bedrijfsvoering en kostenreductie. Door de combinatie van de expertise van milieu met veiligheid, BRZO en afval zijn we het aanspreekpunt voor al uw veiligheidszaken.,

Reijngoud Veiligheid B.V. heeft ruime ervaring met de wijze waarop bedrijven en overheden met veiligheid omgaan. Wij geven praktische adviezen en lossen uw problemen op. Verder kunnen wij al uw vragen beantwoorden op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu.

Reijngoud Veiligheid helpt u de risico┬┤s van uw bedrijfsvoering inzichtelijk te maken en te beheersen. Wij leveren input van de specifieke vakkennis, extra capaciteit en creatieve oplossingen. Dit doen wij vanuit onze vestiging in Geldrop.

Graag maken wij persoonlijk met u kennis en informeren wij u graag over onze mogelijkheden.

Reijngoud Adviesgroep

Reijngoud Veiligheid is onderdeel van de Reijngoud Adviesgroep. Samen met Reijngoud Milieu en Reijngoud Afval hebben wij diepgaande expertise op het gebied van veiligheid, milieu en afval.

logo-reijngoud-milieu
rv_logo
ra_logo_2
Neem contact op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt