Bouwplantoetsing

Bouwplantoetsing kan u verder in het bouwtraject veel geld, ergernissen en tijd besparen. Door in de ontwerpfase rekening te houden met de geldende brandveiligheidseisen worden te lange vluchtwegen, niet te realiseren constructies of grote wijzigingen in uw bouwplan voorkomen. Reijngoud Veiligheid B.V. kan u ondersteunen bij het gehele bouwtraject. Van de allereerste bestektekening op de tekentafel tot het indienen van de bouwaanvraag. Onderstaande diensten behoren tot de mogelijkheden.

In het beginstadium van het bouwtraject kunnen wij uw eerste plannen toetsen op de essentiƫle brandveiligheidselementen uit het plan en zo aangeven of het gebouw (of verbouw) kan worden gerealiseerd.

Bij het niet voldoen aan de prestatie-eis uit het Bouwbesluit zullen wij trachten meerdere mogelijkheden te bieden om realisatie alsnog mogelijk te maken.

Daarnaast is het mogelijk dat uw gebouw (bestaande bouw) door veroudering aan kwaliteitsvermindering onderhevig is. Het brandveiligheidsniveau komt hiermee mogelijk onder het minimum niveau voor bestaande bouw te liggen. Als gebouweigenaar begaat u hiermee een strafbaar feit. Het is derhalve raadzaam bij twijfel verzekerd te zijn van een pand dat voldoet aan de vigerende brandveiligheidseisen. Reijngoud Veiligheid B.V. kan naast het optreden als gesprekspartner met de overheid tevens ondersteuning bieden door het uitvoeren van brandveiligheidsscans. Waar nodig zullen oplossingen worden aangedragen om het brandveiligheidsniveau in uw pand weer op niveau te brengen.

Neem contact op

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt